El 'nou trasllat' de la vaga al dia 8 de juny 0

1230 18/05/2010, 09:50       #Vaga, #Comunicats,

El passat divendres 14 de maig, i a la vista de les mesures que acabava d'anunciar el president del govern, ASPEPC·SPS va acceptar al trasllat de la vaga de l'ensenyament públic, prevista per al 18 de maig, al dia 2 de maig, tot encabint-la en la vaga general de la funció pública.

A la reunió intersindical que havia tingut lloc el dijous 13, amb CCOO, UGT, USTEC-STEs, CGT i ASPEPC·SPS -els cinc sindicats convocants de la vaga del 18-, CCOO i UGT ens van traslladar la seva decisió de convocar vaga general de la funció pública al 2 de juny. L'argumentació, lògica en cert sentit, era que una vaga de la funció pública a tota Espanya requeria un cert temps per a organitzar-la. El dia següent, divendres, USTEC-STEs i ASPEPC·SPS vam subscriure, conjuntament amb CCOO i UGT, el document en què s'anunciava la vaga per al 2 de juny i la corresponent desconvocatòria “tècnica” de la del 18 de maig. ASPEPC·SPS va acordar adherir-se a aquesta nova convocatòria i donar-hi suport, atesa la nova situació que s'havia generat.

Avui, dilluns 17 de maig, ens assebentem que CCOO i UGT han decidit un nou trasllat de la data de la vaga, ara per al 8 de juny. Davant d'aquesta situació, ASPEPC·SPS vol manifestar davant del professorat els següents extrems:

1) Considerem que una vaga el 8 de juny és molt problemàtica a l'ensenyament públic per una qüestió de dates i calendari.

2) Tots aquest canvis improvisats estan creant confusió entre el professorat, i això pot anar en detriment del seguiment de la vaga entre els docents de la pública.

3) Considerem poc seriosos tants canvis de data, i entenem que la problemàtica específica de l'ensenyament públic està quedant rellegada.

4) Tot i considerar que les raons de la vaga del 8 -les mateixes que la del dia 2- estan plenament justificades, ASPEPC·SPS no ha signat cap document, ni de forma unitària ni per compte propi, adherint-se a una vaga “traslladada” a una data de la qual no en teníem notícia fins fa a penes unes hores.

5) ASPEPC·SPS estudiarà en el seu moment la nova situació, a través dels seus òrgans de govern, i decidirà si s'adhereix i dóna suport a aquesta nova convocatòria.

logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal