Nota d'ASPEPC·SPS sobre la reducció salarial per al professorat de secundària0

1157 21/05/2010, 15:37       #Retribucions, #LEC,

Segons les informacions de què disposem, el descompte que s'aplicarà al professorat com a conseqüència de les mesures de "contenció" del dèficit consistiran en una reducció de 7% en el sou base i triennis, i del 5% en els complements. Això representa una mitjana de reducció salarial d'uns 130 euros nets per al professorat de secundària.

Des d'ASPEPC·SPS considerem que es tracta d'una mesura inacceptable i, tota vegada que s'està carregant en el funcionariat públic el pes d'una crisi amb unes mesures que, no solament són lesives i discriminatòries, sinó que perjudiquen molt especialment el col·lectiu docent si tenim en compte les mesures que el Departament d'Educació està tirant endavant actualment, al marge d'aquesta reducció. Al professorat ens toca pagar el doble.

Així mateix, l'aplicació de diferents percentatges segons el grup i no el nivell o les retribucions implica que dintre del nostre mateix grup hi haurà sectors que experimentaran una reducció inferior en termes relatius que la del col·lectiu de secundària.

No podem estar-nos de considerar indigna i vergonyosa l'actitud del Govern espanyol i, si com es d'esperar, la Generalitat, en general, i el Departament d'Educació en particular apliquen fil per randa el model proposat la seva no ho serà menys més tenint en compte el seguit d'agressions a les nostres condicions laborals que estem patint des de l'arribada de la LEC.

A part d'altres accions que estem estudiant i que consultarem al professorat, anunciem la interposició d'un recurs d'impugnació contra aquestes mesures.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal