Relació de personal docent cessat en la destinació provisional assignada per al curs 2010-20110

4265 25/05/2010, 18:13       #Interins i substituts,

S'ha publicat l'annex de la Resolució EDU/1080/2010 on s'hi relaciona tot el professorat que, malgrat tenir adjudicada una destinació provisional fins al 31 d'agost de 2011, serà cessat el 31 d'agost de 2010 per algun dels supòsits de cessament recollits a la base 2.1 de l'esmentada resolució. Tot el professorat en situació de destinació provisional (comissions de serveis, funcionaris en pràctiques i interins) ha de comprovar si ha estat una de les persones afectades per la "retallada" del Departament. En aquest cas cal presentar una nova sol·licitud de destinació provisional per al curs 2010-2011 entre el 25 de maig i el 8 de juny de 2010.

Consulta dels cessaments en data de 31 d'agost de 2010

L'accés a la consulta es pot fer amb usuari personal de l'XTEC (només es visualitzen les dades de l'usuari que accedeix) o amb l'usuari del centre (es visualitzen les dades de tot el professorat del centre que cessa).

Accés a la consulta

En aquest llistat també hi consten les peticions raonades i justificades documentalment presentades per part del professorat interí per tal de renunciar a la destinació provisional assignada per al curs 2010-2011 que hagin estat acceptades pels serveis territorials o el Consorci d'Educació.

Sol·licitud de destinació provisional per al curs 2010-2011

a) Termini: entre el 25 de maig i el 8 de juny

b) Col·lectius que han de presentar la sol·licitud:

  • professorat funcionari de carrera que ocupava una destinació provisional (comissió de serveis) i funcionaris en pràctiques afectats per un dels motius de cessament previstos a la base 2.1 de la Resolució EDU/1080/2010 (sol·licitud de destinació),
  • mestres que superin les oposicions (sol·licitud de destinació),
  • personal interí afectat per cessament, renúncia voluntària al segon any de nomenament o de nova incorporació (sol·licitud de destinació).

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/1080/2010, de 6 d'abril, per la qual es dicten les instruccions sobre les adjudicacions de destinacions provisionals

SECUNDARIA.INFO núm. 42. Terminis relacionats amb el procediment d'adjudicació de destinacions d'estiu. Aportacions d'ASPEPC·SPS.

Més informació

Web Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal