La Fundació Jaume Bofill acusa d'opacitat al Departament d'Educació0

900 26/05/2010, 08:11       #LEC,

Amb motiu de la presentació del darrer anuari de la Fundació Jaume Bofill sobre l'estat de l'educació, Ferran Ferrer va denunciar la incompetència i poca transparència del Departament d'Educació.

Ferran Ferrer va recordar l'ocultació d'un estudi encarregat pel mateix Departament d'Educació

El director d'aquest treball va recordar l'ocultació d'un estudi encarregat pel mateix Departament d'Educació -sobre el qual Diari de Girona va informar al novembre- i que mostrava un clar rebuig del professorat per la seva gestió. Una de les dades més rellevants d'aquell informe és que 7 de cada 10 docents rebutjaven el projecte de la LEC -l'enquesta es va fer abans d'aprovar-se la llei-. Ferran Ferrer va recordar que, en aquell sondeig del Departament, el 75% del professorat es mostrava en contra de les seves polítiques.

El professor de la Universitat de Girona -que les fundacions Jaume Bofill i SER-GI van convidar a la presentació de l'anuari en qualitat d'analista extern- va incidir en aquesta qüestió afirmant que als dirigents polítics els falta la capacitat per reconèixer els problemes del sistema educatiu. Carles Serra va criticar les dificultats per obtenir "dades fiables" del Departament d'Educació que permetin "fer un seguiment de problemes molt importants" i, a més, va considerar que la mateixa administració hauria de ser la que fes diagnosis com la realitzada per la Fundació Jaume Bofill.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal