Intercanvi d'agraïments i lloances entre el representant del Departament i el de CCOO0

1138 27/05/2010, 08:38       #Mesa sectorial, #Autoritat pública,

Ordre del dia:

1. Decret de la direcció dels centres educatius públics i del personal directiu professional docent.

Aquesta ha estat l'última comissió tècnica per tractar del decret de direccions. Durant la reunió, ASPEPC·SPS ha mostrat la seva més absoluta disconformitat amb el fet que els directors cobrin, a més del complement que els correspon, l'import cosolidat mentre exerceixen el càrrec, i amb el fet que segueixin cobrant el complement de direcció fins i tot quan deixin d'exercir el càrrec. Efectivament, segons el projecte de decret:

"L’avaluació positiva de l’exercici i de la direcció en cada mandat comporta la percepció del complement de reconeixement de la funció directiva. Aquest complement consisteix en la consolidació progressiva del 15%, el 35%, el 55% i el 75% del complement a què es refereix l’apartat anterior, un cop finalitzat successivament cada mandat. L’import consolidat s’afegeix a la percepció del complement a què fa referència l’apartat anterior mentre s’exerceixi la direcció i es continua percebent mentre el funcionari mantingui la situació d’actiu en un lloc de treball docent."

No només això, sinó que una disposició transitòria indica que els directors en exercici començaran a percebre la consolidació parcial del complement de direcció (afegida al seu complement actual) a partir del mes següent a l'entrada en vigor del decret.

ASPEPC·SPS ha manifestat que en l'època de crisi actual, i quan s'està rebaixant un 7% el sou del professorat, aquest augment de sou dels directors només pot qualificar-se d'obscè.

Els altres sindicats presents a la mesa han mantingut un mutisme total al respecte.

D'altra banda, destaquem que el representant de CCOO ha manifestat que no li agradava que el fet de pertànyer al cos de catedràtics es tingués en compte en el barem de mèrits.

La comissió ha acabat amb un llarg intercanvi d'agraïments i lloances entre el representant del Departament i el de CCOO, manifestant reiteradament el primer que agraïa sincerament les aportacions fetes pels sindicats (evidentment, no se n'ha tingut en compte cap d'ASPEPC·SPS), mentre el segon exterioritzava inisistentment la seva satisfacció perquè tenia la sensació que s'havien escoltat els seus suggeriments.

La mesa sectorial en què s'acabarà de "negociar" el projecte de decret tindrà lloc a mitjans de juny.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps

Relacionat

Resum de la Mesa Sectorial de 27 d'abril. Només ASPEPC·SPS demana que també els professors siguin "autoritat pública"

Resum de la Mesa Sectorial de 22 d'abril

Les 'Perles' del Decret de Direccions i Autonomia de Centres

Esborrany del Decret de direccions

SECUNDARIA.INFO núm. 41. Aspectes més negatius de l'esborrany de Decret de direccions.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal