ASPEPC·SPS no anirà a la Manifestació del 29 de maig0

674 28/05/2010, 09:20       #Mobilitzacions, #LEC, #Comunicats,

ASPEPC·SPS ha decidit no convocar, com a organització, la manifestació del dissabte 29 de maig i, per tant, no hi assistirà. Les raons d'aquesta decisió són diverses, però totes provenen del fet que, desde la nostra perspectiva, s'ha aigualit la convocatòria en una genèrica crida a la defensa de l'ensenyament públic, sense incidir en l'arrel dels greus problemes que en aquests moments estem patint: LEC, Decret d'Autonomia de Centres, Decret de Direccions, augment d'hores de feina, retallades de plantilla, pressuspostàries, salarials i, sobretot, el conseller Maragall.

Considerem que, des d'una posició de bona voluntat que no posem en dubte, però estratègicament equivocada al nostre entendre, s'ha volgut fer una crida àmplia que inclou -o pretenia incloure, ho ignorem a hores d'ara- en la convocatòria de la manifestació, organitzacions i associacions clarament filogovernamentals, que han donat en tot moment el seu suport explícit al Pacte Nacional per a l'Educació, a la LEC i a totes les seves seqüeles.

Considerem que ampliar la base social de la protesta contra la política del Sr. Maragall no passa per atraure associacions virtuals que viuen de la subvenció i d'aplaudir les accions del Departament d'Educació. I atès que ens ha fet la impressió que la convocatòria s'estava diluint en un magma genèric que obviava eufemísticament l'arrel dels problemes, hem optat per no assistir-hi, la qual cosa comuniquem al professorat. Desitgem, en tot cas, que sigui un èxit, però no ens sembla el camí correcte. Molt al contrari.

ASPEPC·SPS, en qualsevol cas, sí que serà present a la vaga i manifestació del 8 de juny, contra la retallada salarial que ens han imposat i contra la LEC, en convocatòria per als docents -tant a la vaga com a la manifestació- i convida el professorat a sumar-s'hi.

El Comité Executiu de la Federació ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal