DOGC núm. 5640. Accés a càtedra 2010 -definitiva d'admesos i exclosos a la convocatòria- 0

2519 01/06/2010, 08:59       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/1694/2010, de 19 de maig, per la qual es declara aprovada la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria de concurs de mèrits per a l'accés als cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'arts plàstiques i disseny i d'escoles oficials d'idiomes. (Pàg. 42251)

Resolc:

—1 Declarar aprovada la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos a la convocatòria feta pública per la Resolució EDU/780/2010, de 17 de març, que figura exposada al públic a la seu central del Departament d'Educació i en cadascun dels seus serveis territorials, i a la del Consorci d'Educació de Barcelona, les adreces dels quals consten a l'annex d'aquesta Resolució. Així mateix, també es pot consultar a través de la pàgina d'Internet del Departament d'Educació.

—2 En aquesta llista certificada consten els aspirants distribuïts per tribunals, així com el lloc on es realitzarà el procediment selectiu.

—3 El dia 18 de juny, a les 16 hores, es realitzarà la prova prèvia de coneixements de la llengua catalana. En aquesta prova només s'hi hauran de presentar els aspirants que, havent-la de realitzar, no n'estiguin exempts. La resta d'aspirants no hi ha d'assistir.

—4 L'acte de presentació davant els tribunals es realitzarà el dia 19 de juny, a les 10 hores; durant aquest acte els aspirants, als efectes de la valoració voluntària del subapartat 3.2.3 del barem, lliuraran, si escau, dos exemplars del projecte vinculat al departament didàctic, de formació professional o d'esports de l'especialitat docent i els mèrits al·legats corresponents a l'apartat 2 i al subapartat 3.2 segons preveu el barem de mèrits de la convocatòria.

Els aspirants que van participar en la convocatòria de 2007 i/o 2009, si desitgen mantenir la valoració dels mèrits de l'apartat 2 i del subapartat 3.2 de la darrera convocatòria en que han participat, no s'han de presentar a l'acte de presentació davant el tribunal, ni a actes posteriors d'aquest, ja que es mantindrà la valoració de mèrits de l'apartat 2 i del subapartat 3.2 del barem de la darrera convocatòria en que van participar.

No obstant això, els aspirants que van participar en la convocatòria de l'any 2007 i/o de l'any 2009 i que van ser valorats per un tribunal, a l'acte de presentació podran lliurar la documentació a que es fa referència als apartats a), b), c) i d) de la base 6.1.1 de la Resolució de convocatòria.

L'acte de presentació té caràcter personal i, en el cas d'aspirants que no van participar ni en la convocatòria de l'any 2007 ni en la del 2009, la presència en l'acte serà obligada. No obstant això, en casos degudament justificats que impossibilitin la presència de l'aspirant, aquest podrà autoritzar una persona que es presenti en nom seu i presenti la documentació corresponent als mèrits.

—5 Considerar exclosos del procediment selectiu amb caràcter definitiu els aspirants que figurin a la relació d'exclosos.

Més informació

RESOLUCIÓ EDU/780/2010, de 17 de març, de convocatòria del concurs de mèrits per a l'accés als cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'arts plàstiques i disseny i d'escoles oficials d'idiomes.

Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal