Qui ha de fer els deures? 0

621 02/06/2010, 09:00       #Opinió,

Després de dies de silenci per imperatius academicoavaluatius torno a la càrrega. I trio aquesta expressió (massa bel·licosa?) amb tota la intenció: necessito sentir –quina fal·làcia!– que faig algun gest prou contundent per demostrar el malestar físic real que patim un nombre prou considerable d'alumnes i professors del meu institut; aquells que passem hores còmodament instal·lats en unes aules provisionals de llauna que aviat compliran quinze cursos de servei ininterromput!

La provisionalitat, ja ho veieu, es fa eterna. I no pas poc! Les múltiples incomoditats i les cabassades de calés en pedaços que suposa la prolongació d'aquesta provisionalitat no sembla que siguin motius suficients per accelerar l'arribada de mesures humanitàries... Snif! Què hi farem! Diuen que si no pots lluitar contra l'enemic, el millor que pots fer és unir-t'hi. Doncs bé: crec que és hora de prendre's seriosament la proposta d'un company de claustre de commemorar comme il faut l'arribada d'aquest espai tan entranyable a l'institut. Comença el compte enrere: s'accepten propostes per muntar el programa d'actes... Temo que caldrà incloure-hi una processó a la patrona dels impossibles per veure si algun any es compleix un miracle i arriba l'ampliació eternament promesa.

I mentrestant continuarem suant-hi la cansalada i escoltant les queixes contínues i fonamentades dels nostres soferts alumnes de 3r d'ESO (o del curs que toqui). I els apressarem a esforçar-se a aprovar si no volen veure's obligats a repetir curs i condemna!

Aquests barracons farcits d'adolescents carregats d'hormones i vitalitat i anxovats com sardines de llauna no tenen pas aire condicionat, com alguns encara creuen... ni connexió a internet. Si ja ve just que ens hi veiem!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal