8 de juny: vaga i manifestació0

1109 03/06/2010, 11:50       #Vaga, #Retribucions, #Mobilitzacions, #LEC, #Comunicats,

Davant les inadmissibles mesures de "càstig" que el govern espanyol ens ha imposat, i que la Generalitat ha secundat entusiàsticament, ASPEPC·SPS convoca el professorat de secundària a afegir-se a la vaga i a la manifestació del dia 8 de juny, juntament amb la resta de la funció pública.

Si al retall salarial decretat pel govern hi afegim l'empitjorament de les condicions laborals a l'ensenyament públic, com a resultat de les mesures que el Departament d'Educació segueix tirant endavant malgrat tot – permanència al centre la primera setmana de juliol, retall de les hores de reducció per a càrrecs de coordinació i de les rebaixes lectives per a majors de 55 anys, inestabilitat laboral progressiva per a interins i substituts, incompliment dels pactes signats (podria no haver-hi oposicions l'any vinent, Disposició Addicional 5a del Decret 3/2010) i els decrets d'autonomia i de direcció de centres, la conclusió és que el professorat en surt doblement perjudicat, ja que no solament se'ns retalla el sou, sinó que a més a més les nostres condicions de treball empitjoren substancialment.

Per tot això, ASPEPC·SPS convoca, juntament amb la resta de sindicats, vaga i manifestació per al proper dimarts, 8 de juny. En consideració a les especials condicions d'horari del professorat i per tal de garantir que la problemàtica de l'ensenyament hi sigui explícitament present, ASPEPC·SPS ha convocat legalment, juntament amb USTEC·STEs, una vaga específica per al personal docent. D'aquesta manera, i fent incidència només en les hores lectives i de permanència al centre, els descomptes seran menors, ja que només hauran d'afectar les hores de permanència al centre. No es tracta d'una convocatòria paral·lela, sinó complementària, per tal de donar acollida a les nostres especificitats com a docents.

Ja anunciem, doncs, que no entrarem en cap debat sobre percentatges de seguiment. Simplement, oferim al professorat que decideixi sumar-se a la vaga general de la funció pública, la possibiitat d'acollir-se a una convocatòria que s'adigui a les nostres característiques horàries com a docents.

La manifestació de l'ensenyament començarà a les 11h, a Passeig de Gràcia-Aragó, i d'allí anirem fins a Plaça universitat, on ens unirem amb la resta de manifestacions dels diferents sectors de la funció pública que, procedents de diferents llocs de la ciutat, convergiran en aquest punt per iniciar la manifestació conjunta.

CONTRA LA RETALLADA SALARIAL, CONTRA LA LEC I CONTRA LA POLÍTICA EDUCATIVA DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ, VAGA I MANIFESTACIÓ EL DIA 8 DE JUNY. US HI ESPEREM!

logo aspepc·sps

Relacionat

Llocs i hores


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal