DOGC núm. 5646. Ajuts per a activitats fora dels centres0

1029 09/06/2010, 09:17       #Retribucions, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/1811/2010, de 2 de juny, de convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius del Departament d'Educació que realitza tasques d'atenció a l'alumnat, i que ha participat en activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2008-2009. (Pàg. 44806)

Presentació de sol·licituds a instància de la direcció del centre educatiu

La direcció del centre trametrà, únicament de forma telemàtica, una única sol·licitud d'ajut que inclogui tot el seu personal que hi tingui dret, i s'hi detallarà: les activitats educatives realitzades fora del centre durant el curs escolar 2008-2009 que compleixin els requisits esmentats, i la relació del professorat i el personal laboral que hi ha participat.

La tramitació telemàtica de la sol·licitud dels ajuts es farà mitjançant l'ús de l'aplicatiu desenvolupat a aquest efecte, que està disponible a la seu electrònica del Departament d'Educació, a l'adreça http://www.gencat.cat/educacio, i del qual els usuaris/usuàries en poden consultar les instruccions d'ús en la seu electrònica del Departament d'Educació.

El termini de presentació de les sol·licituds és de 20 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC. Entre el 10 i el 29 de juny del 2010.

Més informació

Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal