Continuen les retallades. Nova reducció de les plantilles0

1592 10/06/2010, 10:00       #Mobilitzacions,

Alguns directors ens han fet arribar que el passat divendres 4 de juny alguns centres de secundària van rebre un correu, com el que adjuntem, comunicant-los la retallada de mitja dotació de la plantilla.

"Benvolgut Sr./Sra. Director/a,

En aplicació de les mesures del Govern de contenció de la despesa pública, us comunico que per Resolució de 4 de juny de 2010 de la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu (que es publica al web del Departament), es modifica la Resolució de 20 d'abril de 2010 per la qual es fixen els criteris general per a la confecció de les plantilles dels Instituts per al curs 2010/2011.

D'acord amb aquesta modificació us faig avinent que la plantilla que us vàrem comunicar inicialment queda minorada en mitja dotació de l’especialitat:

CODI (especialitat afectada)

Per a qualsevol aclariment al respecte, podeu posar-vos en contacte amb plantilles a través del web dels Serveis Territorials http://phobos.xtec.net/.../

Atentament,

Servei de Personal Docent,
Serveis Territorials
a...
....... 4 de juny de 2010

A hores d'ara sembla segur que aquest missatge arribarà a tots els centres de Catalunya. És a dir, independentment de quina sigui la plantilla, es retalla mig professor, “a compte” de la reducció d'hores de coordinació i de l'eliminació de les dues hores lectives de reducció per al professorat més gran de 55 anys.

El Departament continua amb la seva “política” de retallades indiscriminades. I ho fa amb l'elegant procediment al qual ja ens té acostumats, amb nocturnitat, a última hora, tot esperant, suposem, que no hi hagi cap resposta. És la manera en la qual es va carregar el batxillerat nocturn, està suprimint línies de batxillerat o tancant centres.

Una mesura més contra l'ensenyament públic i el professorat, per part del Departament d'Educació del Sr. Maragall. És curiós: ni una sola reducció entre les desenes i centenes d'apessebrats amb sous blindats i sumptuosos despatxos. Del Departament d'Educació i de tants altres. El mateix de sempre: la seva festa ens la fan pagar a nosaltres.

logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal