Professorat interí i substitut: Consulta número ordre definitiu borsa de treball curs 2010-20110

2437 14/06/2010, 14:39       #Interins i substituts,

S'ha publicat la llista definitiva de totes les persones que formen part de la borsa de treball docent per al curs 2010-2011. A la llista hi figura el temps de serveis prestats, computats fins al 31 d'agost de 2011, i el número d'ordre definitiu que correspon a cada candidat.

La llista es pot consultar als taulers d'anuncis dels serveis territorials del Departament d'Educació i del Consorci d'Educació de Barcelona, així com mitjançant l'aplicació de la pàgina web del Departament d'Educació.

A la llista esmentada hi figura el temps de serveis prestats a qualsevol nivell educatiu no universitari, computat en anys, mesos i dies, i el número d'ordre que correspon a cada candidat. El càlcul del temps de serveis prestats es farà amb la informació que hi hagi al registre informàtic el dia 10 de juny de 2010. També s'hi han recollit les possibles esmenes derivades de les reclamacions presentades en el seu moment contra el número d'ordre provisional.

Durant la primera quinzena de juliol es publicarà la relació de professorat substitut que té dret a la pròrroga del nomenament fins al 31 de juliol de 2010. Cal acreditar els següents requisits:

  • No tenir nomenament durant els mesos de juliol i agost
  • Haver prestat 6 mesos o més de serveis com a substitut durant el curs (fins al 30 de juny de 2011) en centres docents públics
  • Haver treballat a final de curs (durant el tercer trimestre del curs, és a dir, els mesos d'abril, maig i juny) com a substitut
  • Haver participat en els cursos de formació durant el mes de juliol, llevat que hagi participat en les oposicions (a Catalunya o a qualsevol altra comunitat autònoma).

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/1345/2010, de 26 d'abril, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball de personal docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres públics dependents del Departament d'Educació per al curs 2010-2011.

Més informació

Web Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal