DOGC núm. 5656. Borsa interins i substituts -convocatòria- 0

1833 23/06/2010, 10:19       #Interins i substituts, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/2054/2010, de 15 de juny, per la qual s'anuncia la convocatòria de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal, com a personal interí docent, en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació. (Pàg. 48500)

Admissió a la borsa d'interins

El termini de presentació de sol·licituds per participar en aquesta convocatòria serà des del dia 28 de juny fins al 28 de juliol de 2010, ambdós inclosos.

Les normes de participació i el procediment de formalització de sol·licituds són les que s'especifiquen a la Resolució EDU/2053/2010, de 14 de juny, per la qual es regulen les convocatòries de concurs públic per formar part de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent en centres públics no universitaris dependents del Departament d'Educació a partir del curs 2010-2011.

Especialitats docents dels cossos de mestres, cos de professors tècnics de formació professional, cos de professors d'arts plàstiques i disseny i cos de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny en els serveis territorials del Departament d'Educació on manquen candidats

Més informació

Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal