Adjudicacions de destinacions provisionals curs 2010-2011 -resolució definitiva-0

3797 30/06/2010, 10:15       #Interins i substituts,

Resolució definitiva d'adjudicacions de destinacions provisionals curs 2010-2011.

Enguany només poden consultar els llocs de treball assignats les persones que han participat en el procediment d'adjudicació de destinacions provisionals.

A més del resultat individual de la seva adjudicació, els participants i les direccions dels centres també poden consultar la relació de persones adjudicades en un centre en concret introduint el codi del centre en el camp corresponent. Podeu trobar els codis dels centres que us interessa consultar mitjançant la nostra aplicació "Cercador de centres".

Les persones que ja tenen informada una destinació per al curs 2010-2011 al Registre Informàtic de Professorat poden comprovar la seva destinació a través del portal EPOCA (Serveis > Expedient > Consulta de dades > Dades de l'expedient).

El personal interí que no ha obtingut cap adjudicació cal que estigui pendent dels nomenaments telemàtics que es realitzaran a partir del 30 d'agost.

Contra la resolució definitiva d'adjudicació de destinacions pels procediments previ i general les persones interessades podran interposar recurs de reposició davant el subdirector general de Plantilles, Provisió i Nòmines en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació.

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/1080/2010, de 6 d'abril, per la qual es dicten les instruccions sobre les adjudicacions de destinacions provisionals al personal funcionari i interí dels cossos docents en centres docents públics i serveis educatius, dependents del departament d'Educació, i altres llocs, amb efectes d'1 de setembre de 2010, i sobre els desplaçaments forçosos per modificació de les plantilles dels centres docents públics.

SECUNDARIA.INFO. Adjudicacions provisionals curs 2010-2011. Resum, principals novetats i terminis.

Resolució del subdirector general de plantilles, provisió i nòminies per la qual es fa pública la relació de personal docent que cessa a 31 d'agost de 2010 en la destinació provisional que tenia adjudicada el curs 2009-2010 d'acord amb el que preveu l'apartat 2.1 de la Resolució EDU/1080/2010, de 6 d'abril (DOGC núm.5608, de 15 d'abril de 2010).

Més informació

Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal