Borsa de treball docent: Nomenaments telemàtics entre el 30 d'agost i el 6 de setembre0

1754 13/07/2010, 22:05       #Interins i substituts,

A partir del 16 d'agost s'informarà de les dates concretes en què es duran a terme les adjudicacions de vacants i substitucions al personal de la borsa de treball docent entre el 30 d'agost i el 6 de setembre del 2010.

Una vegada finalitzades les adjudicacions de destinacions provisionals del mes de juny i en funció del nombre de vacants i substitucions que quedin pendents de cobrir, es preveu que entre el 30 d'agost i el 6 de setembre de 2010 es faran als Serveis Territorials del Departament d'Educació i al Consorci d'Educació de Barcelona tants actes de nomenament telemàtic com siguin necessaris per adjudicar les vacants i substitucions que hi hagi pendents d'assignació entre el personal inscrit a la borsa de personal docent.

A partir del 16 d'agost s'informarà de les dates concretes (entre el 30 d'agost i el 6 de setembre) en què es duran a terme aquestes adjudicacions de vacants i substitucions que podran ser qualsevol dia de la setmana.

A partir del 7 de setembre i durant la resta del curs, els nomenaments es realitzaran tots els dilluns, dimecres i divendres tal com es preveu a la Resolució EDU/1345/2010, de 26 d'abril.

Relacionat

Accés directe als actes de nomenaments telemàtics de tots els serveis territorials

Consulta de les dades de la borsa

RESOLUCIÓ EDU/1345/2010, de 26 d'abril, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball de personal docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres públics dependents del Departament d'Educació per al curs 2010-2011.

Més informació

Últimes notícies Interins i Substituts

Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal