Amb l´educació no s´hi juga0

539 08/08/2010, 12:38   

Avui, només amb divuit anys, me n´adono de l´injust i pèssim que és el treball d´alguns responsables polítics. Com ens poden assignar les mateixes places als de grau i batxillerat si ells tenen més facilitat per treure bones notes i no fan la selectivitat?

Encara no fa dos anys, vaig veure com se m´obrien les portes del batxillerat, amb una curiosa barreja de respecte i il·lusió. Jo sabia que m´esperaven uns anys difícils, així que, ja des del començament, m´hi vaig abocar amb força i dedicació. I efectivament, han estat dos anys durs, sobretot per la quantitat de canvis i obstacles que hem hagut d´anar esquivant, provocats per la mala gestió dels que haurien d´organitzar la nostra educació. Hem estat conillets d´índies dels seus experiments, però nosaltres, tossuts, tiràvem endavant amb un objectiu clar: poder fer la carrera universitària desitjada. Avui, només amb divuit anys, me n´adono de l´injust i pèssim que és el treball d´alguns responsables polítics. Com ens poden assignar les mateixes places als de grau i batxillerat si ells tenen més facilitat per treure bones notes i no fan la selectivitat? Després, els estudiants de grau aconsegueixen el 80% de les places i nosaltres la resta.

M´entristeix profundament veure companys meus, bons estudiants, que s´han sacrificat durant els dos anys de batxillerat i, tot i això, no han pogut entrar a la carrera que volien perquè la nota de tall ha pujat desmesuradament. Només espero un seriós canvi en aquest pla d´estudis. En qualsevol cas, si aquest canvi no es produeix, recomano a tot futur estudiant que si vol entrar a la universitat, no ho dubti i faci un grau. Vull donar suport i ànims a tots els estudiants que, desgraciadament, no han pogut entrar a la carrera. Desitjo que els responsables d´aquest desastre siguin conscients que han espatllat, d´una manera injusta, el futur de més de 6.000 estudiants de batxillerat que a hores d´ara estan desmoralitzats i abatuts. Sort que ja n´hi ha d´alguns que tenim dret a votar i l´exercirem contra tots aquells que ens han devorat la il·lusió, no ho dubteu.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal