Nomenaments telemàtics dies 30 i 31 d'agost: Franges horàries de connexió0

1885 16/08/2010, 18:46       #Interins i substituts,

Es preveu que els dies 30 i 31 d'agost del 2010 els serveis territorials del Departament d'Educació i el Consorci d'Educació de Barcelona facin els actes de nomenament telemàtic per a l'adjudicació de vacants i substitucions en les franges horàries que s'indiquen a continuació.

La franja horària de connexió per acceptar des del web del Departament d'Educació el nomenament de la plaça assignada varia en funció del servei territorial triat com a preferent:

Fins el dia 6 de setembre els actes de nomenament poden convocar-se qualsevol dia de la setmana. S'anirà informant sobre les dates dels següents nomenaments telemàtics. A partir del 7 de setembre els actes de nomenaments es realitzaran tots els dilluns, dimecres i divendres.

Enllaços d'interès

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/1345/2010, de 26 d'abril, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball de personal docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres públics dependents del Departament d'Educació per al curs 2010-2011.

Web Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal