Docència per vocació, atur per obligació0

932 21/08/2010, 20:30       #LEC, #Interins i substituts,

Benvolgut conseller Maragall,

Primer de tot, deixeu-nos donar-vos les gràcies per estar fent efectives les vacances més llargues de molts docents catalans!

Som un col·lectiu d’interins de secundària -perdó, per a l’Administració simplement números- que, tot i estimar-nos la nostra feina, ens veiem abocats a la desesperació. Primer, per la manca en la seguretat i l’estabilitat de la nostra feina i, segon, per la vostra inacceptable tasca al capdavant del Departament d’Educació promovent mesures àmpliament criticades i aprovant la LEC d’esquenes al col·lectiu docent.

El nostre malestar passa pels moderníssims nomenaments telemàtics que agredeixen, directament, la nostra llibertat d’elecció, per la gran bicoca de la reducció del personal amb els suculents terços de jornada i per la impossibilitat de realitzar cursos de formació del departament si no s’està en actiu i, per tant, de veure’ns amb les mans lligades a l’hora de fer punts de cara a les oposicions. Així, no ens estranya gens que el professorat estigui desmotivat i cansat de tot plegat. Volem treballar i no podem, volem formar-nos i només ens poseu traves.

Creieu que la crisi econòmica porta implícita la reducció del personal educatiu? On és la qualitat de l’ensenyament, doncs?

A veure si escolteu d’una vegada: Quina immensa decepció!!! Quin govern d’esquerres tan modern que tenim que l’únic que fa és retallar en el pilar sobre el qual s’ha de sustentar aquest país: la formació, la cultura i el coneixement. Ens sembla que l’únic que teniu en ment són els vots i el poder. Permeteu-nos, doncs, dir-vos que els nostres s’han volatilitzat. Dimitiu ja.

Col·lectiu d’interins exvotants del tripartit


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal