Nomenaments telemàtics: franges horàries de connexió i adjudicacions de vacants/substitucions0

1266 30/08/2010, 11:18       #Interins i substituts,

Fins el dia 6 de setembre els actes de nomenament poden convocar-se qualsevol dia de la setmana. S'anirà informant sobre les dates dels següents nomenaments telemàtics. A partir del 7 de setembre els actes de nomenaments es realitzaran tots els dilluns, dimecres i divendres.

Nomenaments telemàtics
dies 30 i 31 d'agost de 2010

Accés al resultat individual de l'adjudicació"

Franges horàries de connexió de cada servei territorial

Consorci Barcelona Barcelona Comarques Baix LlobregatMaresme-V.Oriental Vallès Occidental Catalunya Central Girona Lleida Tarragona Terres Ebre
Nomenaments telemàtics sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri
Substitucions de difícil provisió sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri

(a) Llocs de treball específics

(b) Centres de característiques especials

(c) Col·lectiu de primària

  • 1. Personal interí/substitut del cos de mestres acollit a les garanties de continuïtat que preveu el Decret 133/2001, de 29 de maig, modificat pel Decret 172/2005, de 23 d'agost.
  • 2. Personal interí/substitut del cos de mestres no acollit a les garanties de continuïtat, però amb temps de serveis prestats a la borsa de treball docent.
  • 3. Personal interí/substitut del cos de mestres no acollit a les garanties de continuïtat i sense temps de serveis prestats a la borsa de treball docent.
  • 4. Personal interí/substitut del cos de secundària acollit a les garanties de continuïtat, amb la disponibilitat per treballar en centres d'educació infantil i primària i amb temps de serveis prestats a la borsa de treball en aquests centres.
  • 5. Personal interí/substitut del cos de secundària no acollit a les garanties de continuïtat, amb la disponibilitat per treballar en centres d'educació infantil i primària i amb temps de serveis prestats a la borsa de treball en aquests centres.
  • 6. Personal interí/substitut del cos de secundària acollit a les garanties de continuïtat, amb la disponibilitat per treballar en centres d'educació infantil i primària i sense temps de serveis prestats a la borsa de treball en aquests centres.
  • 7. Personal interí/substitut del cos de secundària no acollit a les garanties de continuïtat, amb la disponibilitat per treballar en centres d'educació infantil i primària i sense temps de serveis prestats a la borsa de treball docent en aquests centres.

(d) Col·lectiu de secundària

  • 1. Personal interí/substitut acollit a les garanties de continuïtat que preveu el Decret 133/2001, de 29 de maig, modificat pel Decret 172/2005, de 23 d'agost.
  • 2. Personal interí/substitut no acollit a les garanties de continuïtat, però amb temps de serveis prestats a la borsa de treball docent.
  • 3. Personal interí/substitut no acollit a les garanties de continuïtat i sense temps de serveis prestats a la borsa de treball docent.

Enllaços d'interès

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/1345/2010, de 26 d'abril, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball de personal docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres públics dependents del Departament d'Educació per al curs 2010-2011.

Web Departament d'Educació


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal