Dubtes sobre els beneficis de passar les vacances a l'escola 0

560 13/09/2010, 08:14   

Tot indica que la majoria d'alumnes passaran la nova setmana de vacances al mateix recinte escolar, això sí, fent-hi activitats més lúdiques. Professors, pares i experts consultats qüestionen que “el descans dels menors”, defensat pel Departament d'Educació per aplicar el nou calendari, sigui realment efectiu si es continua anant a l'escola.

“Si l'alumne va al mateix espai de l'escola a fer altres activitats, el trencament no hi és”, assegura Marina Tomàs, professora de pedagogia aplicada de la UAB. El pedagog i educador social de la Fundació Blanquerna Jordi Longas qualifica aquesta nova setmana festiva de “parèntesi estrany”, si finalment “als alumnes els hem d'enviar a l'escola”.

Els docents temen que la tornada a les classes sigui complicada, ja que als nens els costarà acostumar-se a jornades més rígides, havent seguit durant cinc dies un règim més lúdic. De la mateixa opinió és Ricard Vega, president de l'associació de mares i pares d'alumnes del centre escolar Casas de Barcelona. Aquest pare hi afegeix que “no hi haurà un descans real, perquè el nen anirà al mateix espai físic”.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal