IES d'Hostalric començara el curs demà amb normalitat0

777 14/09/2010, 08:49       #Vaga, #Mobilitzacions,

L'assemblea de l'AMPA de l'IES d'Hostalric, que va tenir lloc ahir a les vuit del vespre, va votar a favor de posar fi a la vaga que ha impedit que la majoria d'alumnes hagin anat a classe. El motiu de la protesta, organitzada per l'AMPA, és la negativa del Departament d'Educació a permetre'ls continuar fent horari intensiu com en els dos cursos anteriors.

Els primers dies, segons reconeix la mateixa AMPA, la vaga va tenir un seguiment majoritari, fins al punt que només un cinc per cent dels tres-cents alumnes van accedir al centre. Cada dia, però, més pares es van animar a trencar la vaga i ahir gairebé ja eren una tercera part els qui entraven a les aules, tot i que es van limitar a fer treballs de repàs o altres activitats fora de les classes normals. L'assemblea va decidir que demà comencés el curs. Des de l'AMPA s'insisteix en el fet que l'horari intensiu dels dos cursos anteriors va significar una important millora qualitativa en el rendiment escolar.

A Bonmatí - Sant Julià de Llor, els alumnes de l'escola Sant Jordi van començar el curs ahir, després que els pares i mares dels alumnes decidissin en assemblea, divendres passat, posar fi a la vaga. Tot i això, els alumnes van acudir a l'escola alguns amb un casc al cap i d'altres amb armilles reflectores com les dels treballadors de la via pública, per fer patent de manera simbòlica l'estat en què està el centre, que entre altres mancances i desperfectes està afectat d'aluminosi. Els pares van decidir portar els nens al col·legi i reprendre així la normalitat després de les reunions que van mantenir amb el Departament d'Educació de la Generalitat, que els va assegurar que es prendria en consideració la seva demanda d'una escola nova. Tot i així, l'AMPA assegura en un comunicat que es mantindran alerta i al “peu del canó” perquè la seva demanda tingui un final satisfactori. De moment, diuen que continuaran les converses amb la Generalitat d'una manera cordial.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal