Sobre la carta a les direccions enviada el mes de juny0

789 17/09/2010, 09:27       #Comunicats,

El passat mes de juny, el comitè executiu d’ASPEPC·SPS es va dirigir a les direccions dels centres de secundària per demanar el màxim esforç -dins de la legalitat- per suavitzar i minimitzar, tant com fos possible, les mesures de penalització explícita que el professorat està patint actualment. A tall d’exemple, suggeríem reduir les activitats extraescolars o les reunions fora del l’horari de permanència obligatòria ... Per als més grans de 55 anys també vam suggerir alguna mesura compensatòria com ara reduir-los alguna guàrdia.

Per les informacions que ens arriben, moltes direccions, recolzades pels claustres, han estat sensibles a la situació creada per la retallada salarial i han aplicat mesures en la línia de la nostra petició.

En nom del professorat de secundària que pot gaudir d’alguna d’aquestes petites compensacions, el comitè executiu d’ASPEPC·SPS vol agrair els esforços de totes aquelles direccions que s’han compromès en l’esforç per pal·liar el deteriorament de les condicions de treball de molts docents de secundària afectats per les polítiques incongruents i d’aparador pròpies del Departament d'Educació.

Lamentem, també, que algunes direccions sense tenir en compte als seus claustres no hagin pres cap mesura compensatòria, tot palesant una manca evident de sensibilitat vers el professorat.

ASPEPC·SPS, únic sindicat de secundària, continuarà lluitant per tal de recuperar les condicions laborals prèvies a la retallada, com a condició fonamental per restablir un clima de diàleg amb l’Administració.

Federació ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps

Relacionat

Peticions d'ASPEPC·SPS a les direccions dels centres. Comité Executiu 21 de juny de 2010


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal