Borsa d'interins. Llista provisional d'admesos i exclosos. Convocatòria prova idoneïtat0

2090 20/09/2010, 11:30       #Interins i substituts,

LLista provisional d'aspirants admesos i exclosos a la convocatòria (DOGC núm. 5656. 23/06/2010) de la borsa d'interins. Les persones admeses ja poden participar en els nomenaments telemàtics per a l'adjudicació de vacants i substitucions de personal docent.

Consulta Llista provisional de persones admeses i excloses

Presentació de reclamacions: del 21 de setembre a l'1 d'octubre del 2010

Es convoca les persones participants a la prova que tindrà lloc en la data i hora especificats a les llistes següents de cada especialitat.

Exempció de la prova

Poden quedar exemptes d'aquesta prova les persones de les especialitats del cos de professorat d'ensenyament secundari i del cos de professorat tècnic de formació professional que tinguin una experiència mínima de sis mesos en el món laboral o formació específica en el camp corresponent.

El dia de la prova i davant la comissió de selecció, aquestes persones han d'acreditar aquestes circumstàncies mitjançant la documentació següent:

  1. Persones que han treballat com a assalariades
    * un certificat de la Tresoreria General de la Seguretat Social (fe de vida laboral) en què consti l'empresa i el grup de cotització, actualitzat el mes de setembre de 2009 i
    * un certificat de l'empresa en què consti la durada del contracte, les tasques desenvolupades, el CIF de l'empresa i el nom, el DNI i el càrrec de la persona que signa el certificat.
  2. Persones que han treballat com a autònomes * un certificat de la Tresoreria General de la Seguretat Social o de la mutualitat laboral que correspongui,
    * la liquidació de l'impost d'activitats econòmiques o la pàgina del model 036 de la declaració censal del Ministeri d'Hisenda, en la qual consta la descripció, el tipus i el grup d'activita i
    * una declaració personal de les activitats que s’han portat a terme.

Contingut de la prova

La prova de capacitació, de caràcter teòric i pràctic, fa referència als objectius i als continguts establerts en els currículums dels cicles formatius assignats a cada especialitat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal