Al conseller Maragall 0

798 23/09/2010, 09:17       #Mobilitzacions,

Els docents demostrem diàriament la nostra capacitat d'adaptació i flexibilitat dirigint grans grups d'alumnes amb diferents nivells d'habilitat i motivació. Però davant el fet d'haver de patir temperatures entre els 28 i 32 graus, hem de dir prou.

És una fal·làcia imitar models de països nòrdics argumentant que els alumnes es beneficiaran d'un calendari escolar més distribuït al llarg de l'any, sense tenir en compte el fet ineludible de la nostra particularitat climàtica. Per això, fins que no s'equipin totes les escoles amb aire condicionat, és inviable adoptar el calendari escolar que segueixen els nostres col·legues del nord. En canvi, sí que suggeriríem a la conselleria d'Educació que considerés la introducció a Catalunya d'altres aspectes dels models europeus, com podrien ser una ràtio més favorable d'alumnes/professorat o la jornada intensiva al llarg de tot el curs.

Docents, pares i mares rebutgem un canvi que s'ha fet sense preveure les conseqüències adverses per a les condicions de treball d'alumnat i professorat. Per això, demanem tornar al calendari escolar anterior, que s'ajustava més adequadament a la nostra realitat climàtica.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal