DOGC núm. 5730. Ajuts activitats fora dels centres -llistes provisionals- 0

770 07/10/2010, 09:41       #Retribucions, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/3157/2010, de 30 de setembre, per la qual es fan públics els resultats provisionals de les sol·licituds tramitades en la convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius del Departament d'Educació que realitza tasques d'atenció a l'alumnat, i que ha participat en activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2008-2009. (Pàg. 73558)

Termini de reclamacions: del 8 al 20 d'octubre, ambdós inclosos.

Les reclamacions s’han de presenta davant la direcció del centre educatiu que ha tramitat la sol·licitud. El formulari per tramitar-les es pot descarregar des de l’aplicació de consulta dels resultats. La direcció del centre valora les reclamacions i introdueix les modificacions escaients a l'aplicació en línia amb què va tramitar la sol·licitud. Amb la publicació dels resultats definitius es consideren contestades i notificades les reclamacions presentades.

Consultes diponibles a partir de divendres 8 d'octubre

Consulta personalitzada dels resultats provisionals

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/1811/2010, de 2 de juny, de convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral dels centres educatius del Departament d'Educació que realitza tasques d'atenció a l'alumnat, i que ha participat en activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2008-2009.

Més informació

Pàgina web del Departament


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal