Oposicions 2011. Possible increment de places en un 10%0

1163 21/10/2010, 09:45       #Oposicions, #Mesa sectorial,

Ordre del dia:

1.- Lectura i aprovació, si escau, de l'acta número 12/2010 corresponent a la reunió del dia 6 d'octubre de 2010, de la Mesa Sectorial de personal docent no universitari en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

2.- Proposta d'oferta pública d'ocupació del personal docent per al 2011.

El Departament ha informat del seu propòsit d'augmentar en un 10% el nombre de places que va proposar el passat dia 6 d'octubre si les jubilacions així ho permeten. En acabar març es podrà confirmar aquesta possibilitat.

Aquest 10% s'aplicaria només a les especialitats convocades, però no a les que no tenien cap plaça prevista en la proposta inicial.

També ha modificat l'oferta de places de l'especialitat d'Organització i Projectes de Sistemes Energètics (513) que baixarà de les 10 previstes a 0. Els sindicats han demanat que aquestes 10 places incrementen la resta de l'oferta.

La convocatòria es publicarà segurament al gener de 2011 i està previst que les proves comencin a l'abril i acabin al juny.

El departament ha confirmat que s'haura d'estar en possessió del màster per presentar-se als cos de professors d'ensenyament secundari (ESO; Batxillerat i FP) ii cos de professors d’EOI.

Els professors tècnics d'FP, professors d'Arts Plàstiques i Disseny i cos de mestres d'Arts Plàstiques i Disseny no caldrà que ho acreditin en aquesta convocatòria.

Informació d'interès sobre el Màster deSecundària

A partir de l'1 d'octubre de 2009, per tal d'exercir la docència a Secundària Obligatòria, al Batxillerat, a Cicles Formatius, a l'EOI i als ensenyaments de règim especial, és obligatori estar en possessió de la formació pedagògica corresponent per a totes les especialitats.

Si ja es pertany a la borsa i no es tenen els requisits de tipus pedagògic citats als paràgrafs següents o l'experiència docent de dos cursos acadèmics complets o 12 mesos en períodes continus o discontinus abans de l’1/09/2009, serà obligatori acreditar aquest requisit abans d'acabar el curs 2010-11.

Requisits de formació pedagògica i didáctica:
Per a les especialitats del cos de Professorat d'Ensenyament Secundari i del cos de Professorat d'Escoles Oficials d'Idiomes, cal tenir un títol oficial de màster que acrediti la formació pedagògica i didàctica d'acord amb el que estableix l'article 9 del Reial decret 1834/2008. La formació pedagògica i didàctica també es pot acreditar amb els documents següents, si s'han obtingut abans de l'1 d'octubre del 2009:

  • el certificat d'aptitud pedagògica (CAP)
  • els títols d'especialització didàctica
  • el certificat de qualificació pedagògica (CQP).

Exempcions: Està exempt d'aquest requisit qui acrediti el següent:

  • que abans d'acabar el curs 2008-2009 va impartir docència a l'ESO, el Batxillerat, la Formació Professional o els Ensenyaments d'Idiomes durant dos cursos acadèmics complets o durant dotze mesos en períodes continus o discontinus
  • que va obtenir un dels títols següents abans de l'1 d'octubre del 2009:

- Mestre o Mestre d'Ensenyament Primari
- Diplomatura en Professorat d'Educació General Bàsica
- Llicenciatures de Pedagogia i Psicopedagogia
- Llicenciatura de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (itinerari educació)
- Títol Superior de Música (especialitat de Pedagogia de la Formació Musical Bàsica i General)
- Títol Superior de Dansa (especialitat de Pedagogia de la Dansa)
Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal