Sobre el Decret de Direccions aprovat pel Govern0

1447 03/11/2010, 17:45       #Mobilitzacions, #LEC, #Comunicats,

El govern de la Generalitat va aprovar ahir el "Decret de direccions". Sembla ser que, conscient del poc temps que li queda, "Tete" Maragall té pressa per poder dur a terme la seva última agressió contra el professorat i contra l'ensenyament públic català. Es deu pensar que així, tot queda "atado y bien atado".

El Decret de direccions és la cirera del pastís amb què ens han obsequiat, durant els darrers quatre anys, el Sr. Maragall i la seva (nombrosa) nomenklatura d'apessebrats al civader de Via Augusta. Quatre anys que s'han caracteritzat per una política irracionalment agressiva contra el professorat, el malbaratament de recursos, la demagògia més barroera, el creixements de càrrecs de confiança i "enxufats" diversos, el retall salarial al professorat i una LEC que, lluny de ser la solució, és ella mateixa el problema. Tot recordant Grouxo Marx, podríem dir que amb Maragall, l'ensenyament públic català ha anat del no res fins als més alts cims de la misèria. I ara vol acabar la seva obra.

Igual que aquell que es pensava que ho deixava tot "atado y bien atado" -del qual Maragall n'ha copiat també altres coses, com ara els nomenaments a dit- el nostre futur exconseller ha decidit morir matant i seguir fulminant-nos a base de decrets autocràtics. "Pa lo que me queda en el convento" deu haver pensat...

ASPEPC·SPS vol manifestar, una vegada més, el seu absolut rebuig a la política del Departament i a aquest decret de direccions que finalment apareix. Un Decret que, igual com ja hem fet amb el d'Autonomia de Centres, impugnarem davant dels tribunals de justícia perquè, segons entenem, hi ha aspectes que no s'ajusten a l'ordre legal vigent i perquè, malgrat que li pugui doldre a Maragall, encara estem en un estat de dret. La Justícia tindrà l'última paraula.

Federació ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps

SECUNDÀRIA EXPRÉS (versió per imprimir)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal