Pengen a Internet un vídeo de 2 menors practicant sexe 0

973 24/11/2010, 08:38   

Les xarxes socials que connecten cada dia milers de joves han estat, una vegada més, el mitjà utilitzat per un o diversos desaprensius per "castigar" dos estudiants penjant a Internet un vídeo en el qual es mostren mantenint relacions sexuals.

Els fets van tenir lloc fa unes quantes setmanes i els dos estudiants, que tenen edats compreses entre els 13 i els 14 anys, cursen els seus estudis en un institut de Múrcia.

Els dos menors van mantenir relacions sexuals pel que sembla consentides. L'acte sexual va ser gravat per un dels menors i el seu contingut va acabar penjat en una xarxa social juvenil a la qual han tingut accés diversos estudiants del centre. Està per determinar la identitat de la persona o persones que van difondre les imatges sense permís dels afectats, fet que constitueix delicte encara que els joves gravats haguessin prestat el seu consentiment per a la difusió de les imatges, ja que es tracta de menors. Les sospites se centren en companys de l'entorn dels afectats.

Després de conèixer el que havia passat, la menor que va mantenir relacions amb el seu company ha necessitat assistència psicològica.

Al marge de les iniciatives legals que hagin pogut adoptar els pares dels menors afectats -ja que s'han vulnerat diversos preceptes legals, a més de trobar-se davant un possible cas de ciberassetjament escolar-, la direcció del centre educatiu, després de conèixer allò succeït, ha decidit dirigir-se als alumnes per informar-los de les conseqüències legals que suposa difondre o ajudar a difondre imatges d'aquestes característiques.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal