Oposicions 2011: 'Maragall es refugia a Madrid'0

1448 10/12/2010, 09:57       #Oposicions, #LEC,

El Departament d'Educació ha respost a la nostra petició escrita, en la qual el comminàvem a complir el compromís adquirit fa un mes i mig, de convocatòria d'oposicions de secundària. I vet aquí que ara resulta que els pobrissons de Via Augusta estan pendents del que decideixi el Senat a Madrid per a saber si els deixen convocar oposicions o no.

Carta resposta del Departament (Direcció General de Recursos Humans del Sistema Educatiu)

És força sospitosa, aquesta sobtada lleialtat a Madrid, venint de qui ve: un imminent exconseller que al llarg dels quatre anys que l'hem estat patint s'ha vantat contínuament d'ignorar el marc normatiu estatal i d'haver dissenyat un marc normatiu propi (LEC, decret d'autonomia, decret de direccions...).

Una sobtada i sorprenent obediència a Madrid, la d'en Maragall, que contrasta amb l'actitud d'altres CCAA, com ara Cantàbria o Andalusia, que han tirat pel dret i han anunciat que convocaran oposicions tal i com tenien previst. I és encara més soprenent si tenim en compte que Catalunya té competències per poder convocar oposicions, exactament igual que les té per nomenar càrrecs de confiança blindats contra retalls salarials o reduccions de personal, és a dir, d'aquests tan amics del Conseller.

Serà que Tete Maragall ens ha sortit “zapaterista”? O potser sigui que ja li va bé tot allò que al professorat ens vagi malament? El que no pot evitar, certament, és que se li vegi el llautó: es convoquen oposicions en vigílies electorals i ara, un cop ja passades i camí de la jubilació, resulta que s'han d'esperar a veure què diu el Senat? No és que sigui ridícul, és patètic.

Federació ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal