Eleccions sindicals 2011: vols ser apoderat d'ASPEPC·SPS? 0

1093 10/01/2011, 09:59   

Com possiblement ja sabeu, el proper 3 de febrer tindran lloc les eleccions sindicals per mitjà de les quals el professorat de secundària triarà els companys que han d'encapçalar les negociacions amb la nova conselleria d'ensenyament. No cal dir que la situació actual és molt complicada a tots els nivells, per la qual cosa cal una acció ferma i decidida en defensa de les nostres condicions de treball. Més de 700 professors de secundària hem pres la decisió de formar part de les deu candidatures que ASPEPC·SPS presenta a cadascun dels serveis territorials del Departament.

Col·labora amb la candidatura de secundària pública.


Cal, però, que disposem de persones que ens ajudin a garantir que la votació transcorri amb normalitat. Si vols col·laborar amb ASPEPC·SPS durant el dia de les eleccions, ara pots fer-ho acreditant-te com a interventor i/o apoderat. La tasca dels interventors i apoderats consisteix a vigilar que el procés electoral es desenvolupi correctament en una mesa o grup de meses determinades. No és necessari ser afiliat, ni candidat. Per ser apoderat, ni tan sols cal estar inclòs al cens.

Així doncs, la seva tasca consisteix bàsicament a assegurar-se de la presència de les paperetes oficials d'ASPEPC·SPS en les mateixes condicions que la resta, i que el recompte de paperetes sigui correcte, evitant que s'anul·lin indegudament les paperetes d'ASPEPC·SPS, o bé impugnant les paperetes nul·les d'altres candidatures quan la mesa no ho consideri així.

Segons la RESOLUCIÓ EDU/3901/2010, de 24 de novembre, sobre mesures per a les eleccions de membres de Junta de personal docent no universitari a l’Administració de la Generalitat de Catalunya:

"El professorat que hagi estat nomenat president o vocal de les meses electorals o acrediti la seva condició d’interventor o apoderat, tindrà dret durant el dia de la votació a un permís de jornada completa, i també a un permís durant les cinc primeres hores del dia immediatament posterior."

Si us interessa ajudar ASPEPC·SPS en les meses electorals de la vostra zona, o en una altra (no cal ser interventor a la pròpia mesa on esteu censats, mentre formi part del mateix servei territorial), ompliu el formulari que teniu més avall per tal que us assignem una zona i us enviem la credencial corresponent, que haureu de mostrar a la mesa electoral. Recordeu que també ho heu de comunicar a la direcció del centre al més aviat possible per tal que prevegin la vostra substitució.

Gràcies per col·laborar amb l'única Candidatura de Secundària.

Accés al formulari d'inscripció com a apoderat de la candidatura d'ASPEPC·SPS


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal