El recurs d'ASPEPC·SPS contra l'opacitat de les adjudicacions provisionals ja és al jutjat0

929 24/01/2011, 11:27       #LEC, #Comunicats,

ASPEPC·SPS va recórrer en el seu moment la Resolució d’adjudicacions de destinacions provisionals publicada aquest estiu, després de les nombroses queixes rebudes per part del professorat que hi havia participat, a causa de la poca transparència de tot el procediment.

En el seu moment, ASPEPC·SPS ja va emetre un comunicat denunciant que el llavors Departament d'Educació no havia volgut fer pública la llista de les adjudicacions provisionals d'estiu, per la qual cosa el sindicat va manifestar el seu rebuig envers aquesta actuació que continua la línia d'administració despòtica que es va emprendre amb la LEC, aquest cop amb l'excusa de la protecció de dades.

ASPEPC·SPS entén que el procés de les adjudicacions ha d'estar presidit per la publicitat i la transparència, per la qual cosa el sindicat va impugnar la resolució esmentada. El recurs ha seguit els tràmits corresponents, i recentment el nostre procurador ens ha comunicat que en breu ens emplaçaran per comparèixer al jutjat.

ASPEPC·SPS seguirà utilitzant tots els mitjans possibles, inclòs el recurs als tribunals de justícia, per tal de defensar els drets laborals del professorat.

Federació de Secundària
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal