Valoració de les eleccions sindicals 20110

1197 07/02/2011, 09:47       #LEC, #Comunicats,

Des d'ASPEPC·SPS valorem molt positivament el resultat de les eleccions sindicals de l'ensenyament públic que van tenir lloc el passat 3 de febrer. El professorat de secundària ha sabut entendre perfectament qui representa i defensa els seus drets i interessos. Hem passat de 20 a 47 delegats.

Vots ASPEPC·SPS

Any 2006: 2.769 de 27.457 (10'1%)

Any 2011: 3.359 de 25.569 (13'1%)

En un context en principi desfavorable, que ve marcat pel fet de ser un sindicat només de secundària, que participa en unes eleccions on voten també altres col·lectius més nombrosos que el nostre, ASPEPC·SPS s'ha consolidat com a tercera força sindical de l'ensenyament públic i ha obtingut representació a les 10 demarcacions catalanes i a la mesa sectorial. Així mateix, malgrat l'alt percentatge d'abstenció, ASPEPC·SPS ha augmentat el seu nombre de vots, tant en termes absoluts com relatius.

El pas de 4 a 10 demarcacions electorals, que ve determinat per la LEC, ens va obligar a fer un sobresforç molt especial en aquestes eleccions. Vam aconseguir mobilitzar més de 700 professors i professores que van acceptar figurar com a candidats d'ASPEPC·SPS i gràcies a això vam ser una de les quatre úniques organitzacions que vam presentar candidatura a totes les demarcacions. I també, una de les tres que han obtingut representació a les 10 demarcacions.

Aquestes eleccions han clarificat també el panorama sindical per tal com han deixat en un plànol residual sindicats minoritaris o personals. Pel que fa a la secundària, ha quedat també molt clar que ASPEPC·SPS ha estat la força més votada entre el professorat. A tots aquells que ho heu fet possible, el nostre agraïment i la promesa que no us decebrem.

EL COMITÉ EXECUTIU
Federació de Secundària
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal