Els exàmens de setembre obligaran a endarrerir l'inici del curs en l'ESO i el batxillerat0

898 10/02/2011, 09:45   

Ensenyament diu que és "conscient" que la mesura comportarà canvis en el calendari escolar. Les aules de primària s'obriran la segona setmana del mes i les de secundària, la tercera

L'anunci de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, que es proposa reintroduir els exàmens de selectivitat al setembre comportarà una nova modificació del calendari escolar: el retard de l'inici del curs per als alumnes de l'ESO i el batxillerat, que no podran començar les classes fins a la tercera setmana de setembre, set dies més tard que els de primària, que se seguiran incorporant a les aules en una data semblant a la del curs actual.

Ensenyament va indicar ahir que és "conscient" que s'hauran d'introduir canvis en el calendari i que per aquesta raó s'ha donat un termini de temps per analitzar, conjuntament amb la comunitat docent, l'impacte que tindrà la mesura. Els experts consultats asseguren que una de les raons per les quals es van suprimir els exàmens de setembre van ser les dificultats organitzatives que comportava en la gestió dels centres.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal