Ensenyament oferta prop de 5.000 places de concurs de trasllats per a primària i secundària0

1302 24/02/2011, 09:36       #Concurs de trasllats,

La Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, anuncia que es posen 5.000 places a concurs de trasllats, que se substituiran les vacants del PAS que presta serveis als centres docents en un 50% tal com es fa amb el personal docent i garanteix que les escoles en obres tiren endavant. La consellera ha fet aquestes declaracions ahir al migdia en seu parlamentari i amb motiu d’una interpel·lació.

La consellera Rigau ha explicat que la previsió del departament era la de convocar prop de 2.000 places a concurs, però que “hem volgut apostar per incrementar-ho fins a 5.000 places”. La consellera ha evidenciat així el compromís del Govern perquè l’Ensenyament sigui una de les prioritats del Govern. Ha afirmat que el Govern català ha acordat convocar el màxim de places del cos de secundària que permet la llei estatal de pressupostos generals del 2011. Es tracta doncs de 1.245 places. També ha recordat que el personal no docent (PAS) que presta serveis al centres docents se substituirà en la mateixa mesura que el docent i que es manté la bossa d’interinatge per al funcionament dels centres.

En la mateixa línia ha recordat que les obres de nous equipaments educatius que s’estaven realitzant a Barcelona, Lloret de Mar, Olot, Vilassar de Mar, Almenar, Amposta, Les Preses, Reus i Sant Pere de Ribes continuen endavant. La titular del departament ha deixat clar que en l’apartat pressupostari “prioritzarem els centres educatius” en detriment dels serveis centrals.

Irene Rigau ha volgut estendre la mà al diàleg a totes les forces que van votar la Llei de l’Educació de Catalunya i ha insistit que una de les prioritats del seu departament serà la lluita contra el fracàs escolar.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal