DOGC núm. 5835. Vacants provisionals primària0

1251 11/03/2011, 08:47       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ ENS/625/2011, de 3 de març, per la qual es fa pública la relació de vacants provisionals corresponents a la convocatòria de concurs de trasllats d'àmbit estatal adreçada al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en escoles, en instituts i instituts-Escola corresponents als dos primers cursos de l'ESO i en centres de formació de persones adultes. (Pàg. 15002)

En l'annex 1 d'aquesta Resolució es detallen els llocs de treball d'educació infantil i primària per proveir, distribuïts per àrees territorials, zones, municipis, centres i especialitats.

En l'annex 2 d'aquesta Resolució figuren els llocs de treball dels dos primers cursos de l'ESO reservats al cos de mestres objecte de provisió, ordenats per àrees territorials, zones, municipis, centres i especialitats.

En l'annex 3 d'aquesta Resolució consten els llocs de treball en centres de formació de persones adultes que s'han de proveir, ordenats per àrees territorials, zones, municipis, centres i especialitats.

Més informació

RESOLUCIÓ EDU/3679/2010, de 12 de novembre, per la qual s'anuncia la convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres

Arxiu: concurs de trasllats (inclou tota la informació d'altres anys: base de dades d'adjudicacions, vacants, plantilles...)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal