DOGC núm. 5835. Vacants provisionals secundària0

1676 11/03/2011, 08:51       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ ENS/626/2011, de 3 de març, per la qual es fan públiques les vacants provisionals corresponents al concurs de trasllats d'àmbit estatal per proveir llocs de treball a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris (inclosos els instituts escola), a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes. (Pàg. 15095)

Les places vacants corresponents als llocs de treball a centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes i a les escoles d'art i superiors de disseny es detallen a l'annex 1 d'aquesta Resolució, i es distribueixen per àrees territorials, zones de desplaçament, municipis, centres i especialitats.

Les places vacants corresponents als llocs de treball als centres de formació de persones adultes es detallen a l'annex 2 d'aquesta Resolució, distribuïdes per àrees territorials, zones de desplaçament, municipis, centres i especialitats.

Les places vacants corresponents als llocs de treball a la Inspecció d'Educació es detallen a l'annex 3 d'aquesta Resolució, distribuïdes per àrees territorials.

Més informació

RESOLUCIÓ EDU/3285/2010, de 7 d'octubre, per la qual s'aproven les plantilles de personal docent

RESOLUCIÓ EDU/3680/2010, de 12 de novembre, per la qual s'anuncia la convocatòria de concurs de trasllats

Arxiu: concurs de trasllats (inclou tota la informació d'altres anys: base de dades d'adjudicacions, vacants, plantilles...)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal