ASPEPC·SPS es reuneix amb la Consellera Irene Rigau i li presenta el 'Pla de xoc 0.0'0

1748 18/03/2011, 09:08   

Recentment, els representants d'ASPEPC·SPS han mantingut una entrevista amb la Consellera d'Ensenyament, Sra. Irene Rigau. La reunió va estar presidida en tot moment per un to amable, distès i respectuós per ambdues parts. La Consellera assistí acompanayda del Director General, Sr. Miquel Fornells.

Per part d'ASPEPC·SPS, es va fer un plantejament genèric de les nostres propostes i punts de vista, tant des de la perspectiva professional com acadèmica, i vam lliurar a la Consellera la nostra proposta més recent, el a PLA DE XOC PER A LA SECUNDÀRIA, COST 0.0€, que consisteix en cinc punts que considerem d'aplicació urgent per tal de redreçar la deriva educativa característica dels darrers anys i aconseguir aturar el que fins ara ha estat l'imparable deteriorament de l'ensenyament català, molt especialment del públic.

Són cinc mesures de xoc, la característica comuna de les quals és que no suposen cap cost econòmic afegit. Fins i tot, en alguns casos, comporten un estalvi considerable. No es tracta, doncs, de mesures que es puguin veure mediatitzades pel context de crisi econòmica i retallades pressupostàries en què, malauradament, ens estem movent. La Consellera va escoltar les explicacions de les nostres propostes amb molta atenció.

PLA DE XOC 0.0

COST = 0.0 €
  1. ESTABLIMENT DE LA JORNADA INTENSIVA ALS INSTITUTS CATALANS.

  2. INSTAURACIÓ DE PROVES DE RECUPERACIÓ EL MES DE SETEMBRE. DEROGACIÓ DE LA NORMATIVA QUE ESTABLEIX LA CAPACITAT DE LA JUNTA D'AVALUACIÓ DE “VOTAR” LA NOTA I D'ATORGAR EL TÍTOL D'ESO AMB MATÈRIES SUSPESES.

  3. CONDICIÓ DEL DOCENT COM A AUTORITAT PÚBLICA. AGILITACIÓ I SIMPLIFICACIÓ DEL PROCEDIMENT DE SANCIÓ ALS ALUMNES EXPEDIENTATS PER FALTES MOLT GREUS.

  4. ESTABLIMENT D'ITINERARIS ACADÈMICS EN EL SEGON CICLE D'ESO.

  5. REVISIÓ DELS DECRETS DE DIRECCIONS I D'AUTONOMIA DE CENTRES.

Pla de xoc 0.0 per a la secundària. Cost = 0.0 €. Justificació i desenvolupament

logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal