Pla de xoc a l'Ensenyament 0

1146 18/03/2011, 09:18       #Autoritat pública,

El sindicat de professors ASPEPC-SPS ha presentat un pla de xoc per a la Secundària en què demana la instauració de les proves de recuperació de setembre, tal com estudia la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat.

El sindicat ha considerat que aquesta mesura tindria un "efecte positiu" especialment entre els alumnes amb entre una i tres assignatures suspeses, el que significaria donar-los una segona oportunitat.

Per això, el sindicat ha demanat la derogació de la normativa que estableix la capacitat de la junta d'avaluació de votar la nota i donar el títol de Secundària a alumnes amb matèries suspeses.

"Massa sovint, les juntes d'avaluació tendeixen, ja sigui per pressions o altres consideracions, a aprovar alumnes amb coneixements insuficients per a promocionar", ha avisat.

Altres mesures del pla de xoc passen per la introducció de la jornada intensiva en l'ensenyament d'ESO, Batxillerat i Formació Professional (FP) per a la millora acadèmica d'aquests alumnes.

Així mateix, han sol·licitat el reconeixement d'autoritat pública per als professors simplificant els processos de sanció als alumnes, al mateix temps que la derogació del decret de direccions i autonomia, ja que rebutgen la capacitat sancionadora dels directors d'escola.

http://societat.e-noticies.cat/pla-de-xoc-a-lensenyament--51106.html


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal