Benvolguda Consellera, fins aquí hem arribat0

1227 28/04/2011, 18:37       #Comunicats,

Avui, finalment, després d'una comèdia amb tocs de farsa, el Departament, sense cap negociació, ha imposat les seves "Mesures organitzatives" per als propers 4 anys.

Pel que fa a la Secundària, aquestes mesures imposades consisteixen a:

1. Incrementar 2 hores més setmanals la jornada laboral (19 hores lectives, una més -eren 18-; 25 d'horari fixat, també una més -eren 24-).

2. Consolidar la retirada als majors de 55 anys de les dues hores lectives de reducció, que es reconverteixen en dues hores no lectives imputables a les hores que no cal fer al centre.

3. Augmentar a 9 mesos treballats el període que els substituts hauran d'acreditar per tal de poder cobrar el mes de juliol -fins ara eren 6-

4. Modificar a la baixa el quadre horari de reduccions per càrrecs de coordinació.

Això significa desplaçaments forçosos a secundària, interins acomiadats, reducció de plantilles i un retall brutal de pressupost, tot això mentrestant s'augmenten els concerts amb la privada, es concerten batxillerats i les mesures d'austeritat al Departament han consistit en mantenir la majoria de buròcrates de l'anterior govern, tot afegint els nous del partit en el poder que ara han arribat. D'algun lloc ha de sortir tanta despesa, no?

ASPEPC·SPS manifesta el seu rebuig més absolut a aquestes mesures tramposes i convoca el professorat a la mobilització contra aquesta agressió que, amb l'excusa de la crisi, pretén empitjorar greument les nostres condicions laborals i la supervivència de l'ensenyament públic.

S'han acabat els cent dies i fins aquí hem arribat, Sra Consellera.

logo aspepc·sps

Relacionat

Resum de la Mesa Sectorial de 28 d'abril


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal