Informació per a tot el professorat de Secundària0

1166 02/05/2011, 11:36       #Comunicats,

La possibilitat d'una nova afluència massiva de mestres de primària a l'ensenyament secundari ha suscitat una gran inquietud entre el professorat de secundària, arran d'un comunicat del Departament d'Ensenyament en el qual s'esmenta explícitament aquesta idea per tal d'absorbir l'excedent que a Primària generarà entre els cos de mestres la supressió de la sisena hora.


Com a sindicat exclusivament de secundària, ASPEPC·SPS vol deixar ben clars davant del professorat els següents punts:

  1. Al llarg de tota la farsa que ha estat la negociació de les mesures de retall que el Departament ha decidit imposar unilateralment, en cap moment s'ha citat la possibilitat d'un desembarcament de mestres de Primària a la Secundària, ni en cap document s'ha explicitat aquesta opció. Això, és clar, pel que fa a les negociacions oficials. Ignorem si n'hi ha hagut d'oficioses.

  2. El Departament ha tret per primer cop aquesta opció en el comunicat de què parlàvem. Posteriorment ha convocat una sectorial per a tractar aquest tema, entre d'altres, per al proper dimecres 4 de maig.

  3. ASPEPC·SPS vol manifestar la seva absoluta oposició a qualsevol mesura que comporti algun tipus d'accés dels mestres del cos de Primària a la docència a Secundària*, es plantegi com es plantegi.

  4. Esperarem a conèixer com pretén el Departament perpetrar aquest despropòsit i en el seu moment informarem de les mesures que tenim la intenció d'adoptar per tal d'evitar aquesta agressió.

* Que no sigui l'ordinari del torn restringit de les Oposicions

logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal