ASPEPC·SPS guanya dos casos més als tribunals0

488 11/05/2011, 09:13       #Serveis Jurídics,

Els serveis jurídics d'ASPEPC·SPS han guanyat als tribunals dos casos més: un altre reconeixement de permís de reducció de jornada per infant menor de 6 anys i un abonament del FAS a un afiliat.

UN ALTRE RECONEIXEMENT JUDICIAL DE PERMÍS DE REDUCCIÓ DE JORNADA PER INFANT MENOR DE SIS ANYS.

Fa temps que advertim que el Departament denega sense motiu ni justificació el permís de reducció d'1/3 o 1/2 jornada per atendre a un infant menor de sis anys i que els progenitors afectats han de recórrer a la via judicial per tal que se'ls reconegui el dret que els atorga l'article 26 de la Llei 8/2006 de mesures de conciliació.

Prèvia demanda dels serveis juridics, en data 11 d'abril un jutge del contenciós ha dictat sentència donant la raó a una professora.

ASPEPC·SPS té més contenciosos interposats per aquest motiu i confia que el Departament rectifiqui la seva política de negar-se a facilitar la conciliació familiar i laboral del professorat.

UN JUTGE CONDEMNA EL DEPARTAMENT A ABONAR L'AJUT DEL FAS A UN AFILIAT

En data 21 d'abril el jutjat contenciós núm 1 de Tarragona ha estimat la demanda d'un afiliat d'ASPEPC·SPS que reclamava un import considerable del Fons d'Acció Social i que el Departament li havia denegat sense cap explicació.

No és cap novetat que el Departament s'equivoqui en les seves resolucions i fins i tot que ho faci amb els ajuts destinats a cobrir despeses mèdiques del professorat. Però el que trobem absolutament fora de lloc és que no es digni a rectificar l'error en la via administrativa i els serveis juridics del sindicat hagin de recórrer necessàriament a la via judicial.

Els serveis jurídics d'ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal