[vídeo] ASPEPC-SPS es posiciona en contra del trasllat de mestres a secundària0

1023 12/05/2011, 10:57   

El sindicat majoritari de l'educació secundària, ASPEPC-SPS, ha valorat les mesures d'estalvi del Departament d'Ensenyament. Aquest sindicat s'ha manifestat en contra del desplaçament de mestres de primària a secundària perquè creuen que restarà qualitat a l'educació impartida.

Des d’ASPEPC-SPS creuen que el trasllat de professorat farà trontollar la qualitat de l’ensenyament ja que consideren que els mestres no estan preparats per donar resposta a l’especialització que es requereix a secundària. De fet, segons aquest sindicat, amb l’ampliació d’una hora més lectiva dels professors de secundària ja es cobreix l’increment d’alumnat i les places vacants per jubilacions. El sindicat ha anunciat que si la conselleria permet aquesta mobilitat de docents d’un cicle a l’altre, recorreran legalment i en demanaran la suspensió cautelar.


www.btvnoticies.cat

XAVIER MASSÓ, secretari general d'ASPEPC-SPS

"Irene Rigau i la triple A, triple agressió contra l'ensenyament secundari, una agressió acadèmica contra els usuaris de l'ensenyament públic, una agressió professional contra un cos, que són els diferents cossos que imparteixen docència en l'etapa secundària i una agressió jurídica perquè entenem que és il.legal".

Més informació

Vídeo integre de la retransmissió de la roda de premsa d'ASPEPC·SPS


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal