ASPEPC·SPS es personarà i compareixerà davant TSJ per tal de defensar la convocatòria d'oposicions0

885 13/05/2011, 09:38       #Oposicions,

Com ja us hem informat, el govern de l'Estat ha impugnat les oposicions de Secundària convocades per la Generalitat de Catalunya. Aquesta actuació pot perjudicar greument els milers d'aspirants que que porten mesos, potser anys, estudiant i preparant-se per a un procés selectiu que implica l'accés a un lloc de treball. Si el fet de tenir feina per poder gaudir d'uns ingressos regulars és un dels objectius bàsics de qualsevol ciutadà, encara ho és més en el context de crisi i d'incertesa que vivim. Per això aquesta actitud del govern només pot qualificar-se de frívola i posa de manifest el menyspreu més absolut envers els opositors.

És per això que ASPEPC·SPS ha decidit personar-se i comparèixer en el procediment judicial iniciat per l'Advocat de l'Estat davant del Tribunal Superior Justícia de Catalunya, per tal de sostenir la conformitat a dret de la disposició impugnada.

El fet de defensar que es dugui a terme aquesta convocatòria, amb les places finalment ofertades pel Departament, no implica que que ASPEPC·SPS consideri suficients aquestes places. Com ja vam informar en el seu moment, la convocatòria suposa un greuge comparatiu respecte a les oportunitats que ha tingut el col·lectiu de secundària d'accedir en els darrers anys a la funció pública, ja que es convoquen a penes un 35% de les places acordades inicialment.

ASPEPC·SPS seguirà demanant que el Departament es comprometi a no convocar noves oposicions a l'Administració pública fins que no s'hagi complert l'acord que preveu encara 1.500 places més de secundària que han "desaparegut".

Els serveis jurídics d'ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps

Relacionats

Oposicions de Secundària. Una impugnació sospitosa. Comunicat d'ASPEPC·SPS

ASPEPC·SPS respalda a Ensenyament contra la 'hipócrita' impugnación de oposiciones. EFE 11/05/2011


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal