La Consellera assegura a ASPEPC·SPS que no hi haurà traspàs de mestres a Secundària0

997 16/05/2011, 09:14       #Mobilitzacions, #Comunicats,

La Consellera Irene Rigau ha assegurat a ASPEPC·SPS que no hi haurà trallat de mestres de Primària a la Secundària durant el proper curs 2011/12. I que després, en tot cas, ja en parlaríem si es produeix una situació excepcional que impedís convocar Oposicions de Secundària o procedir a noves contractacions de professorat de Secundària.

Igualment, se'ns ha transmès que el projecte d'habilitar legalment el pas de mestres de Primària a l'Ensenyament secundari no es preveu com quelcom generaliltzat ni com un canvi de model, sinó com una cautela que permetés recórrer a aquesta possibilitat com a mesura conjuntural, en el supòsit que s'esdevingués realment necessària per qualsevulla raons, a falta de cap altra alternativa.

També se'ns ha assegurat que, en cap cas, s'ha pensat en els mestres “sobrants” per la supressió de la sisena hora per a “col·locar-los” a Secundària, sinó que faran reforç de Primària.

Tot això corrobora la veracitat i la solvència dels números que ASPEPC·SPS va presentar a la roda de premsa del 9 de maig: Amb l'augment d'una hora lectiva, es cobreixen les necessitats de plantilles a Secundària, sense que hi faci falta cap trasllat de mestres de Primària.

Des d'ASPEPC·SPS, seguim oposant-nos a qualsevol habilitació especial que faciliti el pas a secundària de mestres de primària, que no sigui el torn de reserva de les oposicions. Ens congratulem també de la relativa marxa enrere en els plans del Departament.

En un altre ordre de coses, ASPEPC·SPS anuncia la seva decisió de personar-se com a part afectada en el recurs que l'advocacia de l'Estat ha interpposat contra la convocatòria d'oposicions per part del Departament d'Ensenyament. Coadjuvem així a la defensa dels interessos i drets del professorat de Secundària de Catalunya.

Relacionats

Informació per a tot el professorat de Secundària

Criteris nous de les plantilles dels centres públics del curs 2011-2012.

Vídeo de la roda de premsa on expliquem la nostra valoració sobre les mesures de retall adoptades per la Conselleria d'Ensenyament i, molt concretament, el projecte del Departament consistent a traslladar mestres de primària a l'ensenyament secundari. d'ASPEPC·SPS


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal