El Govern garanteix la convocatòria d'oposicions de 1.245 places de secundària0

872 17/05/2011, 16:03       #Oposicions,

El Govern de la Generalitat garanteix la convocatòria de 1.245 places d’oposicions de professors de secundària. El Consell Executiu ha aprovat una modificació tècnica de l’acord de convocatòria d’oposicions aprovat el passat 8 de febrer per ajustar-lo a les peticions efectuades pel Ministeri d’Economia i Hisenda, que s’ha compromès a retirar el recurs interposat.

El càlcul de les 1.245 places s’ha dut a terme en funció de dos criteris: una part correspon a la reposició del 30% de les jubilacions i una altra, a la consolidació de llocs de treball dels interins, segons preveu la normativa de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.

L’acord de Govern s’ha tirat endavant després de les converses mantingudes amb els ministeris d’Economia, d’Educació i d’Administració Pública, davant dels quals el Govern ha defensat la convocatòria pública d’oposicions. El Departament d’Ensenyament sosté que no hi ha cap aspecte jurídic de fons per mantenir el recurs interposat pel Ministeri d’Economia i Hisenda contra les oposicions a secundària.

La convocatòria de 1.245 places del cos de secundària per al proper curs escolar 2011-2012 permetrà convertir aquests llocs de treball d’interins a funcionaris.El proper 18 de juny començaran les proves corresponents a la fase d’oposició.

Relacionat

Comunicat d'ASPEPC·SPS

Aspepc·Sps intercederá por la convocatoria de oposiciones ante el TSJC. Europa Press 13/05/2011


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal