Els directors d’institut reclamen més informació per planificar0

721 30/05/2011, 09:09   

Els directors dels instituts de la comarca han fet públic el seu malestar amb el Departament d’Ensenyament pel desconeixement que tenen, a un mes de final de curs, sobre la continuïtat de diversos projectes educatius.

Diuen que ningú els ha informat si el curs vinent s’aplicaran com sempre els Plans de Qualitat i Millora d’Autonomia, o bé si es deixaran de fer, igual que el Projecte 1x1. Tampoc els ha informat ningú del calendari definitiu del curs 2011/2012, tal com deixa constància en la carta publicada a la pàgina 19 d’aquest periòdic la presidenta de la Junta de Directors de Secundària del Vallès Oriental, Sílvia Genís, directora de l’Institut Giola de Llinars. “Encara no sabem res concret del projecte 1x1 (introducció dels ordinadors a l’aula), i hem de triar els llibres. No sabem si escollir els digitals o els ordinaris. No sabem si els pares en continuaran pagant la meitat del cost, si n’hi haurà per als alumnes de primer d’ESO... Tot el que sabem ho hem sentit per la premsa”, diu. “D’aquesta manera no ens permeten planificar res”, afegeix.

Els directors també estan amoïnats pel futur dels Plans de Millora, uns projectes que tenen com a objectiu millorar la cohesió i els resultats acadèmics dels centres. “No sabem si hem de presentar la memòria dels projectes, aquells que l’hem acabat. Tampoc ens han dit si continuaran”, afegeix Genís.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal