Revisió de dades bancàries per al correcte cobrament de la nòmina de juny de 20110

2940 01/06/2011, 11:17       #Retribucions,

La llei de Serveis de Pagament, 16/2009 de 13 de novembre, contempla la necessitat de que totes les domiciliacions dels pagaments tinguin el compte corrent de 20 dígits. Fins ara, per motius històrics, en les transferències que es fan per a fer el pagament de les nòmines no s’utilitzaven els dígits de control dels comptes bancaris dels empleats, motiu pel qual no s’enregistraven al sistema d’informació de gestió de personal.

Juntament amb bona part de les entitats bancàries col·laboradores, s’ha fet una actualització d’aquests dígits de control dels comptes dels empleats. Malgrat això han quedat comptes bancaris, els dígits de control dels quals no ha estat possible confirmar. Així doncs, comproveu, si us plau, les vostres dades bancàries.

Si no teniu el dígit de control informat, és necessari que torneu a informar les vostres dades bancàries en la seva totalitat

Portal Atri

Nota

A la pantalla d'inici d'Atri, a l'apartat "Destaquem", es pot accedir a "Revisió de dades bancàries" (Al final d'aquest missatge, us adjunto la informació que consta a "Revisió de dades bancàries"). S'hi explica com comprovar si consta el dígit de control a la base de dades de la Generalitat i, si no hi consta, com comunicar-lo als serveis territorials. També s'hi avisa que sense aquest dígit de control no es podrà fer efectiva la nòmina de juny.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal