Activitats del professorat fins al dijous 7 de juliol0

906 22/06/2011, 12:05   

D'acord amb el que estableix el calendari escolar per al curs 2010/2011 en els centres de titularitat del Departament d'Ensenyament, les activitats del professorat programades al centres no han d'acabar abans del dia 7 de juliol.

No obstant això, el professorat que en el concurs general de trasllats ha obtingut una nova destinació definitiva, diferent d'aquella en què presta els seus serveis durant el curs 2010-2011, pot demanar autorització per a presentar-se al nou centre en el període de l'1 al 6 de juliol, als efectes de preparació del curs 2011-2012, sens perjudici de completar, en la destinació actual, les activitat de tancament del curs.

En aquests casos, caldrà que la persona interessada presenti una sol·licitud a la direcció del centre on està destinada enguany, acompanyada d'un document del director/a del nou centre que justifiqui la seva presència fins el 7 de juliol.

Pel que fa al personal substitut que té nomenament durant el mes de juliol, per reunir els requisits que estableix l'apartat 3.4 de la Resolució EDU/1345/2010, també ha d'assistir al centre on ha tingut el darrer nomenament des del dia 1 al 7 de juliol, amb independència de l'obligació de participar en els cursos de formació. Correspon a la direcció del centre l'autorització per a assistir a aquests cursos en cas que es realitzin entre l'1 i el 7 de juliol.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal