'Despilfarro' a les escoles0

1476 20/09/2011, 08:36       #Retribucions, #Opinió,

Es parla de retallades a sanitat, es parla de retallades en educació, es parla de l’endeutament que el nostre Estat ha perpetrat i que ara tots hem de pagar. Doncs bé, jo, com a simple ciutadà, no puc entendre la següent paradoxa.

Per una banda, i per retallar despeses, han rebaixat el sou als docents, han ordenat que treballin més temps, han reduït la seva plantilla i han augmentat el nombre d’alumnes a l’aula per damunt del que marca la pròpia llei, però per l’altra l’Estat s’està gastant monstruoses quantitats de diners nostres en un projecte d’aules digitals que per ara cap altre país, repeteixo, cap altre país ha demostrat gloriós ni ha volgut aplicar a les seves escoles. I no dic pas que la digitalització de l’aula no pugui esdevenir positiva, tan sols que amb aquesta crisi, ara no era el moment.

En fi, per una banda el Ministeri d’Educació retalla a costa de les escoles i per l’altre se’ls gasta en regalar joguines informàtiques als nostres escolars. En certa manera, l’Estat ha primat els donatius a la majoria, les famílies votants, que el respecte a la minoria professional, els docents que ja poc voten. I jo em pregunto, malbaratar així els nostres impostos, ¿no és un delicte? A Islàndia estan processant a un ministre per això, aquí, ¿a què esperem? El deute de l’Estat, el nostre, està en joc.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal