Horaris II0

1043 20/09/2011, 08:54       #Opinió, #Jornada intensiva,

L'any passat vaig iniciar el curs parlant d'horaris i vaig posar part de les meves esperances en aconseguir una regulació d'horaris més protectora del professorat. Sobre la taula vam posar la necessitat d'aconseguir ja per la secundària la jornada continuada pels alumnes i el professorat. Així li vam traslladar la petició a la consellera i així ho vam demanar a les meses sectorials.

És hora de treballar seriosament per en un curt termini aconseguir aquest objectiu que no solament racionalitzarà la nostra jornada sinó que a més repercutirà positivament en el rendiment dels nostres fills, al facilitar temps per l'estudi individual a casa, única manera d'assolir i interioritzar el coneixement desenvolupat a la classe.

Necessitarem buscar el recolzament dels pares i demanar-la als claustres, com ja es va començar a fer l'any passat. Recordeu que la nostra mobilització no pot substituir la vostra per tant nececessitarem també el vostre suport explícit.

Respecte a la possibilitat de moure alguna cosa des de la prevenció de riscos ja no parlo. L'any passat no va haver cap avenç i es va suspendre la prova pilot per avaluar els riscos psicosocials d'una manera una mica més correcta. Aquest any ja veurem, però en paral·lel a la jornada continuada demanarem que es regulin uns límits més concrets a l'hora d'establir els horaris dels professors de secundària. Aquest any, igual que l'any passat, hi ha centres on els professors de CCFF han de passar-se 12 hores en un dia a l'escola i en les reduccions de jornada com tot està subjecte a les necessitats organitzatives del centre els grans buits són la norma i no l'excepció. D'aquest any no pot passar sense aconseguir una millora al respecte.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal